dijous, 7 de gener del 2010

SOLIDARITAT AMB PALESTINA-RECORDEM LES VÍCTIMES DE GAZA



El 27 de desembre del 2008 l'exèrcit israelià començà una massacre a la franja de Gaza que acabaria amb la vida de gairebé 1400 palestins i palestines. Mentre va durar la massacre, la societat civil de tot el món i alguns polítics van rebutjar l' acció israeliana. La seva desproporció, l' ús d' armes il.legals i la mort de civils han estat motiu d' informes de l' ONU, denúncies de moltes ONGs i al pensament de la societat civil. Tot i això des de llavors no s' han aturat les incursions del mateix exèrcit israelià a Gaza, continuant així amb el terror.

Ara, el 15 de gener del 2010, a la Pl. Sant Jaume, a les 19.00 tenim un espai i moment on recordar tots i totes aquelles que van perdre la vida i també al 1.5 millió de palestins/es que continuen vivint en la presó de Gaza. Fes-ho per ells/es i per tu!!!

Recordem unes paraules de Majed Abusalama, representant dels joves Palestins de Gaza reclamant justícia durant la marxa per la llibertat de Gaza: "Welcome in Gaza with Happy new year without Blockade, Settlements and Occupation!"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada